WIE:
Robbin Dekker is de persoon achter RECON PT. Dat ben ik dus. Ik ben als jongen van 17 bij defensie gekomen en heb daar 16 jaar gediend. Begonnen als infanterist binnen de Luchtmobiele Brigade waarbij ik werd uitgezonden naar Bosnië-Herzegovina. Na enige tijd ben ik bij het verkenningspeloton van een van de Luchtmobiele bataljons gekomen en ben ik met dat peloton naar Irak  en twee maal naar Afghanistan uitgezonden geweest en heb ik in die periode ook nog een individuele uitzending naar Afghanistan gedraaid. Na deze vijf uitzendingen ben ik mijn laatste jaren bij defensie als Instructeur Parachutespringen werkzaam geweest op de Defensie Paraschool (DPS), een samenwerkingsverband tussen het Korps Mariniers, het Korps Commandotroepen en de Luchtmobiele Brigade.en in deze jaren heb ik vele Luchtmobielers, Mariniers en Commando’s opgeleid tot Parachutist.  Na mijn tijd bij defensie heb ik nog enkele jaren als private contractor gewerkt in hoog risico gebieden. Tijdens deze jaren heb ik tientallen missies uitgevoerd in het kader van anti-priaterij en heb ik opleidingen gegeven in dit vakgebied.  Sinds en paar jaar werk ik als klimmer in de boomverzorging en hou ik mij bezig met het klimmen en zagen in bomen. Veelal op grote hoogtes en in moeilijke posities met zwaar materiaal.
Allemaal beroepen dus waarbij een hoge eis worden gesteld aan fysieke en mentale fitheid. Met name de uitzendingen bij defensie en als contractor zijn bepalend geweest voor mijn visie op de fysieke en mentale fitheid.
WAT:
RECON PT is fysieke training voor ieder niveau, waarbij het verkennen en verleggen van individuele grenzen centraal staat. Veel mensen sporten wel maar hebben geen duidelijk doel. en als ze al een doel hebben is er vaak geen goede strategie om dat doel te halen. Recon PT helpt in het bepalen van de doelen en de weg er naar toe.
WAAROM:
RECON PT is er om ervoor te zorgen dat ook jij je zelf leert kennen. Dat je leert waar je grenzen liggen en dat je leert hoe je deze grenzen kan verleggen naar ongekende hoogtes. hierbij wil ik je graag helpen omdat ik vind dat het voor eenieder een mogelijkheid moet zijn om zichzelf fysiek en mentaal sterker te maken. Hierdoor krijg je een betere balans in je leven en leer je om een juiste leefstijl aan te houden waardoor veranderingen van je grenzen in je kunnen niet alleen maar tijdelijk zijn.
WAAR:
RECON PT opereert vanuit Assen. Door een goede samenwerking met collega’s kunnen we op meerdere locaties terecht. Maar RECON PT beschouwt de natuur ook als een grote open gym. Door de juiste tactieken en strategie toe te passen afgestemd op de individu kan RECON PT op de meest uiteenlopende locaties een goede training verzorgen. RECON PT leert je om je leefstijl zo aan te passen dat je zowel in je eigen sportschool als ook gewoon thuis je weer effectief kan gaan trainen.
WANNEER:
RECON PT maakt individuele afspraken. Wil je met meerdere mensen trainen dan is dat geen probleem. Neem contact op en dan maken we een plan.
HOE:
Naast de ervaringen van Defensie en als professioneel klimmer heb ik de opleiding voor Fitnessinstructeur en nog een aantal aanvullende cursussen gedaan om zo tot een methode te komen om u goed te kunnen begeleiden. Dit zal niet makkelijk zijn. Geen 5 minute magic workouts, maar hard trainen met de juiste technieken. Zweet en pijn op de juiste momenten. maar ook rust, herstel en voeding zullen aan bod komen.